informatie-bijeenkomst
informatie-bijeenkomst

Laat je adviseren over jouw zorgverzekering

Aan het einde van het jaar word je weer overspoeld met aanbiedingen van zorgverzekeraars. Door de angst niet goed verzekerd te zijn of niet geaccepteerd te worden, laat je het maar voor wat het is. Echter, door niet kritisch naar jouw huidige verzekering en situatie te kijken, ben je vaak niet goed verzekerd en bestaat er de kans dat je honderden euro’s te veel betaalt.

Dit jaar online informatiebijeenkomsten
Dit jaar organiseert Willem een aantal online informatiebijeenkomsten. Tijdens de live uitzending krijg je inzicht in jouw zorgverzekeringen en hoe je kunt besparen. Én kun je direct al jouw vragen stellen. Na aanmelding krijgt je een e-mail ter bevestiging. Vervolgens ontvang je een week voor de bijeenkomst een link naar de live uitzending. Je kunt de online informatiebijeenkomst volgen op 1 december van 15.00 tot 16.00 uur, of op 14 december van 19.00 tot 20.00 uur.

Meld je hier aan voor een (online) informatiebijeenkomst.

Advies loont!
Naast de online informatiebijeenkomsten gaat Willem ook graag persoonlijk met jou in gesprek over jouw zorgverzekering. Ieders situatie is immers verschillend. Daarom koos ook meneer Polman voor een persoonlijk adviesgesprek met Willem: “Ik wilde eigenlijk al 3 jaar mijn zorgverzekering onder de loep nemen, maar ik wist niet waar ik heen moest en waar ik moest beginnen”, aldus meneer Polman. “Toen las ik in de Kruiswerk krant over de adviesgesprekken.”

Meneer bleek nu nog niet veel zorg nodig te hebben, maar wel angst te hebben dat dit op korte termijn kon veranderen. Willem vertelt: “Ik heb kritisch met hem gekeken naar de mogelijke zorgbehoeften voor komend jaar en daarop zijn verzekering afgestemd. Dit bespaart hem maar liefst € 1.800,- per jaar. Meneer Polman is erg blij met het eindresultaat: “Ik ben Willem heel dankbaar voor zijn inzichten. Willem heeft me erg goed geholpen, is ter zake en kundig.”

Wil je ook graag persoonlijk advies? Meld je hier aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Bijeenkomst
Willem Veenendaal

Kom naar de bijeenkomsten

Zit u nog wel goed bij uw huidige zorgverzekering? Grote kans dat u dat eigenlijk niet zeker weet. Bijvoorbeeld omdat u niet goed weet waar u op moet letten of waar u onafhankelijke informatie kunt vinden.

Lees verder »