Wooden blocks with icons of various types of insurance. Life insurance concept.
Wooden blocks with icons of various types of insurance. Life insurance concept.

De zorgpremies voor 2021 zijn bekend!

Vrijdag 13 november zijn alle nieuwe zorgpremies bekend gemaakt. Het Kruiswerk Zorgcollectief komt weer met een aantrekkelijk aanbod van de zorgverzekeraars Zilveren Kruis, VGZ en Menzis.

Aanbod van het Kruiswerk Zorgcollectief
Het Kruiswerk Zorgcollectief biedt de leden van Kruiswerk veel meer dan alleen korting. “Wij proberen voor onze leden echt een verschil te maken, door middel van onafhankelijke informatie en belangenbehartiging. Bij Zilveren Kruis, VGZ en Menzis hebben we niet alleen een korting op de basisverzekeringspremie en aanvullende (tandarts)verzekeringspremie bedongen, maar ook extra vergoedingen en ruimere dekkingen. En daarnaast biedt het lidmaatschap onze leden unieke diensten die hen ondersteunen op het gebied van zorg, mantelzorg en het dagelijks leven”, vertelt Willem.

Advies vanuit uw eigen woonkamer
Wilt u ook graag meer informatie en advies over uw zorgverkering? Dit jaar organiseert het Kruiswerk Zorgcollectief weer informatiebijeenkomsten om u onafhankelijk te kunnen informeren. “Dit jaar organiseren we voor het eerst online informatiebijeenkomsten. Hierin ga ik graag met u de interactie aan door het tonen van diverse video’s, waarbij ook uw kennis wordt getest. In 1,5 uur neem ik u mee met belangrijke onderwerpen als uw zorgbehoefte, de juiste basisverzekering, het kiezen van uw eigen risico en aanvullende verzekeringen. En heeft u vragen? Stel deze dan gerust!”, vertelt Willem.

Heeft u de juiste dekking? Of betaalt u ook te veel?
Naast informatie en advies geeft Willem u ook tips, zodat u weet waar u op kunt besparen. Het komt namelijk veel voor dat mensen oververzekerd zijn. “Meneer Polman kwam vorig jaar langs bij mij voor advies. Uit het verhaal van meneer bleek dat zijn huidige zorgverzekering niet aansloot bij zijn zorgbehoefte. Hij had veel te veel fysiotherapie en juist de ondersteuning die hij als mantelzorger nodig had, was niet verzekerd. Samen hebben we zijn verzekering zo samengesteld dat hij én goedkoper uit is én de zorg krijgt die hij nodig heeft”, vertelt Willem.

Ook mevrouw Jacobs kwam in 2019 voor advies, omdat ze niet goed wist of ze bij haar huidige verzekering nog goed zat: “Willem heeft me duidelijk uitgelegd wat het beste verzekeringspakket voor mij zou zijn. Ik wilde namelijk graag weten of het pakket dat ik had voldoende was, of dat er iets kon vervallen. Ik bespaar daardoor nu € 17,05 per maand”, vertelt mevrouw Jacobs.

Aanmelden online informatiebijeenkomsten
Zowel leden als niet-leden van Kruiswerk kunnen de bijeenkomsten bijwonen. Deelname is hierbij gratis. De online informatiebijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 1 december, om 15.00 uur, en op maandag 14 december, om 19.00 uur. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via www.kruiswerkzorgcollectief.nl/advies

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Bijeenkomst
Willem Veenendaal

Kom naar de bijeenkomsten

Zit u nog wel goed bij uw huidige zorgverzekering? Grote kans dat u dat eigenlijk niet zeker weet. Bijvoorbeeld omdat u niet goed weet waar u op moet letten of waar u onafhankelijke informatie kunt vinden.

Lees verder »