Worried elderly lady having video conference, using laptop, sitting on sofa in the living room at home.
Worried elderly lady having video conference, using laptop, sitting on sofa in the living room at home.

Goed verzekeren doen we samen: Alle informatie die je nodig hebt voor het aankomende verzekeringsjaar!

Welke zorg heb ik nodig? Wat is het beste verzekeringspakket? Betaal ik niet te veel premie? Hoe zit dat met vergoedingen voor mijn kunstgebit of gehoorapparaat? Vragen die wellicht in je hoofd spoken en waar je graag antwoord op wilt. Willem Veenendaal, expert zorgverzekeringen bij het Kruiswerk Zorgcollectief, vertelt je er graag meer over. “Mensen weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Om die reden geef ik elk jaar informatiebijeenkomsten. Hierin adviseer en informeer ik zowel leden als niet-leden van Kruiswerk over waar zij op moeten letten en waarop kan worden bespaard.”

Goed verzekeren doen we samen

Aan het eind van het jaar ontvang je weer de zorgpolis van jouw zorgverzekeraar. Grote kans dat je niet zeker weet of je nog wel goed zit en of je niet te veel premie betaald. Vervolgens word je overspoeld met aanbiedingen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Toch loont het om te onderzoeken of je voor dat ene zorgpakket met tandartsverzekering moet gaan, zoveel fysiotherapie wel echt nodig is, of om kritisch te kijken waarop je kunt besparen als het gaat om jouw premie.

Het Kruiswerk Zorgcollectief helpt je op weg. Dit jaar organiseert wij voor het tweede jaar online informatiebijeenkomsten. Hierin adviseert en informeert Willem je graag over zorgverzekeringen en waar je op moet letten.

Online informatiebijeenkomsten

“Kijk je niet kritisch naar je huidige verzekering en situatie? Dan bestaat de kans dat je niet goed verzekerd bent en honderden euro’s te veel betaalt. Ik informeer je graag tijdens één van de online informatiebijeenkomsten. Zodat jij de juiste informatie hebt om een goede keuze te kunnen maken.” – Willem Veenendaal

Wat:
Een online informatiebijeenkomst, boordevol tips en adviezen van Willem. En het mooie is: het is interactief, je kunt direct al je vragen stellen!

Waar:
Online, vanuit je eigen woonkamer. Op je computer, tablet of telefoon te volgen.

Wanneer:
Woensdag 1 december 15:00 uur
Woensdag 8 december 19:00 uur

Aanmelden

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst via www.kruiswerkzorgcollectief.nl/advies.

Benieuwd wat het Kruiswerk Zorgcollectief voor jou kan betekenen?

Bel ons gerust op 088 – 17 17 370 (bereikbaar op ma. t/m vrij. van 9:00 tot 13:00 uur).

Deel dit bericht

Informatie
Willem Veenendaal

Hoe wordt fysiotherapie vergoed?

Reguliere fysiotherapie wordt vergoed vanuit jouw aanvullende verzekering. Meestal heb je recht op een x aantal behandelingen in jouw aanvullende verzekering per jaar. Chronische fysiotherapie

Lees verder »